Ett helt års fritt medlemskap i Sunfleet Carsharing för att testa nya Volvo C30 Electric samt ett hållbart transportalternativ

ElBil2020´s samarbetspartner Sunfleet bjuder dig som är medlem i Stockholms Testpanel på Elbilar på startavgiften och 12 månaders fritt medlemskap i Sunfleets bilpool. Du som är medlem i testpanelen kan således spara 395 SEK för startavgiften och 12 x 149 SEK för månadsavgiften, dvs totalt 2183 SEK.

”För att ta del av erbjudandet registrera dig på www.sunfleet.com/bli-medlem och kontakta Sunfleet direkt efter genomförd registrering på info@sunfleet.com, ange för- och efternamn, personnummer och att du är medlem i Testpanelen.”

I dagarna kommer Sunfleets bilflottor i Stockholm, Göteborg och Malmö att förses med nya elbilar modell Volvo C30 Electric. Två av dessa bilar ställs upp i Kölnagaraget i Hammarby Sjöstad, en vid kommunhuset i Nacka och en i P-huset vid Tekniska Nämndhuset på Kungsholmen. Sunfleets elbilar kan hyras för 79 SEK per timme och utan kilometeravgift och laddningskostnad. Övriga villkor finns på Sunfleets hemsida, www.sunfleet.com. Som medlem i Sunfleet kan du hyra bil per timme dygnet runt via telefon, dator eller smartphone-app

Sunfleet Carsharing är Sveriges största bilpool med 640 bilar i 32 städer. Sunfleet har funnits sen 1998 och ägs av Hertz och Volvo.

Share on Facebook
Det här inlägget postades i ElBil2020. Bokmärk permalänken.