50% rabatt på hyra av elbil till testpanelens medlemmar

Alla medlemmar i testpanelen erbjuds 50% rabatt vid hyra av elbilen Mitsubishi iMiev på OKQ8 Slussen och av elbilen Peugeot iOn på OKQ8 Häggvik. Ordinarie pris är 495 SEK per dag. I priset ingår fulladdat batteri och skadekostnadsreducering (70 SEK/dag).

Rabatten gäller för ett hyrestillfälle och en gång per medlem. Hyrestillfället får vara flera dygn i sträck (sladd för 230 V/16 A laddning medföljer). Det rabatterade hyrespriset blir då 247,50 SEK per dag.

Boka via OKQ8´s centralbokning på tel 020-850 850 (öppet vardagar kl 8-17). Ange att du är medlem i Stockholms Testpanel. Mer info om OKQ8´s elbilar finns på http://www.okq8.se/privat/pastationen/hyrbilar/elhyrbil.

Är du inte medlem i Testpanelen men vill utnyttja OKQ8´s generösa villkor för att prova hur det är att ha en egen elbil för en eller flera dagar, kan du anmäla dig till testpanelen på http://elbil2020.se/testpanel/.

Share on Facebook
Det här inlägget postades i ElBil2020. Bokmärk permalänken.